tisdag 23 februari 2010

vecka 8 inleds med feber..

Denna vecka är en av d mest busy under året och vad händer med mig... jo Feber!
Måste tyvärr också jobba för det finns inget folk att sätta in så d e bara ett läge, bli frisk!
Ligger hemma i soffan nu å ser lite på os, slumrar dock till ibland och missar de mest intressanta.
Det är damernas skicross med svensk medaljchans å så gro då från dalen.. hoppas ja orkar va vaken till finalen.

Helgen då, hur va den?!
Joo den va mysig... vi har haft en kväll i en stuga tillsammans med chefer å faddrarna.. d blev mat, vin, bastu å rullningar i snön.. riktigt trevlig kväll.

Lördag va d jobb å på kvällen blev d lite spel i form av tp.. söndagen va ja ledig eller jaa ja va stand by men jobbade inte så d var väl inga större utsvävningar den kvällen.

Igår blev ja bjuden på en semla av elin pelin! Mycket gott va d! :)

Nu måste ja bli frisk så ja kan jobba sen har ja en tuff helg framför mig på den privata sidan mend after ski på fredagen, fridas 30års fest på lördagen å quizz på söndag med skumpadrickande. Så som ni förstår så måste ja försöka bli frisk först sen får vi se hur d blir med allt annat.

En annan väldigt skoj sak som hänt är att sötaste Maria och Anders har fått en liten kille i söndags :) GRATTTTTTIS till er!
Tänkte ja får ta å ringa henne någon dag men tror hon har fullt upp nu och förresten har ja en viss erfarenhet av att nyblivna mammor är lite svårpratade... haha ;) De brukar inte fatta nåt, sorry tjejer men ni vet d e sååå :)

Nu ska ja hämta mer blåbär å peka i mig.. vilken diet, bara blåbär hela dagen.. inget socker.. funderade på att dricka nyponsoppa med glass i men det fick ja inte för mamma så d e väl bäst att lyda order då när d kommer från högre ort.

Puuuss puss på er!

1 kommentar:

  1. Haha, ja hjärnan hänger inte riktigt med då. :o) Vette fan om den ens återkommer i full styrka nånsin efter.... Fast bättre blir det väl iallafall? ;)

    SvaraRadera