söndag 3 januari 2010

Nytt år nya möjligheter

Jeeppp då va d nytt år igen då. Det innebär väl nya möjligheter.. Nyår i dalen var väldigt skoj.. Massa folk på hybel och ett jävla drag kan man säga. Var massa folk jag inte kände igen så d va skoj å se lite nytt :)

Nu har ja fortsatt att jobba hela helgen och vi har väl haft att göra.. igår drog ja iväg en stund från jobbet med veronica å tänkte testa om d klarar sig själva än.. haha d skulle ja inte gjort.. när ja kom tillbaka så va d fel i kassa å massa skrik överallt.. Skriket kan man väl inte göra så mycket åt men ja hoppas att det kommer försökas bättre med att få tyst på det i framtiden.

Det är iaf trevlig och läraktig personal i år så det är superskoj!


Tycker dock att årets upplaga av skidskolan är tristare än d andra åren.. Alla är trevliga och jobbar bra men d e liksom inget drag i dem.. kanske blir d bättre bär ljuset återkommer till dalen.

Jag längtar efter att få åka till Cork nu.. när ja kommer hem därifrån så ska ja inte festa lika mycket utan istället träna och ta hand om min kropp.. Bara må bra hoppas ja på! Ikväll däremot så blir d väl den där nyårsfesten.. så egentligen så kanske man kan säga att det nya livet börjar efter ikväll då ;)

Näe nu ska ja börja göra massssa jobbgrejer, har supermkt att göra. Om ni vill så kan ja göra reklam för en annan blogg som ni kan läsa om ni vill veta mer om skvallret i dalen...:)

Pusss å hoppas ert nya år börjat bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar