söndag 10 januari 2010

Snöig söndag i Cork

Heeelt sjukt va d snöar här. Det är alldeles vitt på marken.

Igår va d ju sista dagens fest.. å den blev väl sådär kan man väl säga.. Alltså skoj hade vi eller iaf det som ja kommer ihåg.
Har verligen full förståelse för att julie blev lite lack på mig å sandra.. ojojoj ni skulle ha sett detta eller kanske inte. Sandra va superfull redan hemma hos julie å vi andra hängde på å jaaaa.. ni förstår.

Vi gick ju ut då på marias leaving pint. Det var massa folk, träffade Noora d va verkligen superskoj! Annelie va där me mannen sin. väldigt trevlig kille d där.. Vi snurrade runt där å sen drog vi vidare till ett annat ställe efter många om och men.. julie travar upp för trappan mot nattklubben på det stället.. ja å sandra var ju efter så hon kollade inte mer på oss meeeen det skulle hon ha gjort för när hon kom upp för trappan så var vi borta. ja vet itne var vi var eller vad vi har gjort under denna tid vi var borta.. vi har iaf gått tillbaka till den andra baren o försökt att låna en tele så vi kunde kontakta julie sen har vi nog vandrat runt på stan eller nåt innan vi fattat att vi måste ju gå till den club där vi lämnade henne. Där ska d ha 200 kr i inträde d vägrar ja betala å säger att ja e svensk på semester å borde få gå in gratis.. vilket funkade!
Sen hittade vi de andra iaf å fick till slut gå hem...

Idag har ja varit ute på shoppingtur igen.. har köpt så mkt dvd så d e helt sjukt! E ju billigt här men d blir ju dyrt när ja köper så mkt... d gör ont i min plånbok nu...

Nu ska ja krypa ner i sängen med julie å jonas igen å se på en film..

Håll tummarna för att ja kommer helskinnad hem igen imrogon!

pusspuss

1 kommentar:

  1. Skönt att höra att du kom hem ordentligt trots alla problem. Det var en grymt kul helg även om det spårade lite väl mycket i lördags. Har fortfarande ont och blåmärken överallt, fattar inte vad som hände...:P
    Hoppas att vi ses snart igen.
    Tycker att du ska ta och flytt till Sthlm nu!..:)

    Kram
    Sandra
    www.sanlemo.wordpress.com

    SvaraRadera