lördag 14 februari 2009

Alla <3s dag


Alla hjärtans dag... eller vändagen som man säger på finska.. lite mindre press då kanske...
Valentin dagen kommer ju från helgonet Valentin som levde nån gång innan 4000 talet.. och är en katolsk högtid.. Det har ju alltid varit en koppling till kärleken och att man då ska uppvakta sin älskade.. Kan ju då va en väldigt jobbig högtid om man inte har nån som älskar en så...

Iaf så kom kopplingen till romantik och kärlek först under medeltiden och uppstod genom en folklig föreställning om att fåglar i mitten av februari sökte och fann sin partner.
Rätt gulligt va?! =)
D inspirerade pojkar och flickor att fundera på vem som skulle bli deras Valentin, det vill säga vem som de skulle hålla ihop med minst ett år framöver.

Hmm undra vem som ska bli min valentin då.. blir ju ingen afterski eftersom jag har en nykter stund för tillfället..vem vet hur länge den varar..

Inte köpt nåt till nån men har dock några skräckisar som ja ska se på ikväll med J... om nu han inte har nåt bättre för sig som han sa imorse.. d e gulligt å höra d...;)
Mat lär d väl bli me för hungrig brukar man ju vara.. blir hjärtformade våfflor dagen till ära =)

Hårdrocksfesten va jätteskoj! å bandet va ju jättebra mkt bättre än ja trodde...:) Å massa ligga blev d bland ungdomarna med...hehe... bra d motionerar sig :P

1 kommentar:

  1. Ah, good old "Sex, Drugs & Rock´n Roll" med andra ord?? ^^

    SvaraRadera