tisdag 17 februari 2009

Seriøst

Alltså vem rånar en kyrka??? Helt sjukt! Det får man verkligen inte gøra... d känns så där førbjudet.. Guds heliga tempel liksom ju.. inte før att ja e den som springer i kyrkan så mycket å så men hallå! ändå!

M vill tydligen ha hårdare invandrarpolitik..kräver svenska kunskaper å lättare att utvisa kriminella.. tycker ja låter bra! Alltså d har ju verkligen inte haft d lätt i sina hemländer å är väl människor som flytt undan krig å katastrofer men för att kunna få d så bra som möjligt här måste d ju kunna svenska.. d säger väl sig själv! Inte kan ja flytta till ett annat land å inte kunna språket å ändå tänka att allt ska gå bra.. E ja rastist? nationalist? näe inte va ja vet.. Tycker vi behöver invandringen men d går ju inte bara att vi tar emot folk som sedan inte får ett värdigt liv i sverige.. De kan ju inte ska behöva gå från en skit till en lite bättre skit... De ska kunna få ett bra och underbart liv här istället! Bra att d inte ska få ersättning om d väljer att flytta till kommuner där d inte kommer kunna hitta jobb å vettig bostad utan då mer eller mindre tvingas till att bosætta sig där jobben och bostäderna finns.

Ja hur som helst så håller ja med M...

Ja børjar bli hungrig.. å kl e inte ens 11.. va e d før fel på mig..? nær ja æter havregrynsgrøt på morgonen då blir ja hungrig snabbare æn når jeg spiser yoghurt og müsli...

Dagens sanning kanske...? =)
"Att ha sex med de som är över 20 är självklart......30 är lyx.......över 40 är en bonus......att ha sex med de över 60 är äldreomsorg........över 70 är aktiv dödshjälp"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar