tisdag 31 mars 2009

Solstorm i daaalen

Idag e d ett uhøgligt väder här.. blåser 15 m/s. Tänkte när ja drog undan gardinen i morse att jaaaa solen lyser då kanske ja kan få lite sol på min kinder idag då men ikke sa nikke.

Ja går ju i väntans tider ja... väntar på min nya dator! Har ja tjatat nog om d nu eller?! *skratt*
Jaaa men ni förstår inte hur d e för en datorberoende människa å gå dag ut å dag in å bara vänta på min förhoppningsvis nya skatt! Tur ja har dator på jobbet!

Min sweetheart är ju å försöker klara av skidlärarexamen i sverige denna veckan.
Det är det svåraste man kan ta som skidlärare. Det är en vecka av stenansikten som stirrar på en å säger ingenting utan bara antecknar vad du gör. Bedömningar som man kanske själv då såklart inte håller med om om d e dåliga å glädjen om man klarar det.
Det är tydligen en bunt eximinatorer som inte e alltför roliga att ha att göra med. De ser fyrkantigt på allt och säger inte hur man ska göra nåt bättre för att klara av det.

Det är ju 4 st härifrån som är iväg på det.. två som har rest från förra året å så då jonas å lifen som gör d för första gången. Förra året va d 5 härifrån som va iväg å ingen klarade det, e tydligen jättesvårt...

Jonas klarade första uppgiften iaf som var att hålla föredrag.. nu håller han på med skidåkningen å han blir så stel å nervös säger han å kan inte åka som han gör egentligen.. d har ett åk på sig att visa 5 olika typer av svängar. Missar d på det åket så e d typ kört. så man förstår väl att det är mycket nerver... KOM IGEN NU Å KLARA D J FÖR DU VET ATT DU KAN D EGENTLIGEN!!!

Jaaa då ska ja ta å jobba vidare.. Ikväll har vi hoppclinic med en uppblåsbar kudde. Alltså det är ett hopp å så landar man på kudden så man inte gör illa sig lika mkt om man inte står upp när man landar.. Ja skulle vilja prova en backflip ja.. får väl se om ja vågar...
Häromdagen satt ja en 180 iaf...haha bra va?!

puss puss å baj baj

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar