onsdag 4 mars 2009

sthlm here I come!

Jaa då va dagen kommen... när d e dags för mig att fara till sthlm.. De stort d för nån som e fast mitt ute i ingenstans till vardags. Kliver på bussen i Gol vid sexsnåret å e framme i Stora staden vid halv sju imorgon bittida.. de ni! Har packat kudden å filten försöker få plats med allt i en väska för ja behöver ju kläder till intervjun med å så lite smink så man ser ut som en människa!

Har fått ont i livmodern nu på eftermiddagen.. undra va d e för joll?! Ja som aldrig har nå problem me sånt.. e ju inte dags för röda veckan än heller va ja vet..

Borde äta den där laxen som ja gjorde häromdagen.. vill inte! usch va ja e dåålig.. Min tanke e att ja i estocholmo ska införskaffa en kokbok av nåt slag helst med menyer som man kan följa så ska ja göra d slaviskt sen för ja måååste gå ner i vikt! Usch va ja har ökat på bara ett år! Så här kan man inte fortsätta.. blir ju inte träning av nåt slag nästan.. eller gym, innebandy, skidåkning å nån promenad nån enstaka gång iblnd men d verkar ju inte räcka!!! Faan Men man äter så mkt skräp här uppe. Finns ju liksom inte så mkt till alternativ när man käkar lunch ute.. Ska därför ta med matlåda å följa nåt bra exempel så ja rasar i vikt! 0)

NÄe nu ska ja packa d sista å vänta på att min käresta ringer!

puss å kraaam

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar