torsdag 24 juni 2010

Midsommar



Igår firades det norsk midsommar här. Vad är då d da..? Joo d va så att gurra g å ja gick upp till bygdaheimen, som då ja trodde va typ hembygdshuset meeen d visade sig vara ålderdomshemmet. Där var det massa barn å sjöng sommarsånger för pensionisterna. Bland annat så kom idas sommarvisa och i denna ljuva sommartid.. fast på norska da så ja kunde inte sjunga med.
Vi gick tåg ner till udden, efter ett barnbrudpar på hätsvagn, kan väl tilläggas. De va så söta så. När vi kom ner på udden så va d strålande sol, vindstilla och tookvarmt! Ja hade linne å upprullade boyfriend jeans å ja trodde ja skulle smälta bort. Så inget svensk midsommarväder här inte :)
Där nere så dansades det ringdans och så vinkade vi av kryssningsbåten som lämnade hamnen. Riktigt mysigt faktiskt. Sen startades grillarna och efter 2 timmar var det bara vårt gäng på ca 20 pers som var kvar...:) Så allt var som vanligt här..;)

Vi spelade volleyboll å mös en massa så det va grymt!

Idag bär det av mot mitt älskade hemsedal och midsommarfirade där med vänner, gamla och förhoppningsvis nya. :)

Ska fira midsommar på en restaurang med en massa folk ja inte känner så ja hoppas d e är trevliga ;) Elin å anders skulle va kvar i dalen men visste inte om d ska med dit eller inte så ja får väl se d imorgon....

Funderar även på att köpa en cykel idag! Får se hur d blir :)

Glad midsommar på er allihopa!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar