söndag 20 december 2009

väldigt trevlig helg

Japp d har ja haft. Var jättemysigt att mamma å pappa kom hit. Vi har spelat spel å varit ute å gott å så lite mat emellanåt :)
Var även ner till Gol igår å shoppade lite.. lite nya underkläder å så två skjortor blev d.. Så nu e man fin till jul =)

Idag har ja varit ute å åkt skidor.. skoj som faen.. skulle ha åkt på morgonen med oliwia men hon jobbade så då blev d ensamåkning en sväng innan tobbe kom upp så vi drog en repa i tindenskogen :) Efter lunsj så följde ja med scottarna på en vad ja trodde skulle bli en dödsresa men faktiskt så överlevde ja och hade riktigt skoj! Är så mycket snö här att d inte är klokt. Ja ramlade ju några gånger när vi susade fram nedför berget och genom granskogen.. bland annat så stod det mycket buskar ivägen och iblnad va d lite väl tajt mellan träden.. Hade man varit lite tjockare hade man nog inte kommit mellan träden på vissa ställen..:) Så några dyknibgar blev det och när man då skulle ta sig upp och försökte sticka ner staven så bara försvann den.. den är 110cm.. veeet att ja borde ha de där större prylarna på där nere på staven meeen nu hade ja inte d.. Skoj som sagt men mycket blöt av både snö och svett när ja kom in...:)

Nu sitter jag å ser på fotboll och dricker en öl..tack pappa! Ska väl duscha i framtiden och sen bege mig ut på äventyr i söndagsnatten i dalen... De e ju branscher ikväll igen å ja hade väl tänkt att pallra mig iväg på d för d va ju grymt skoj sist. Dock ska det inte inmundigas lika mkt av den starka varan ikväll...

ojoj 2-1 till catania nu mot juventus... inte bra för juve.. men ja håller ju på roma så d skiter ju ja i =)=)=) hehe

Näe nu ska ja koncentrera mig på matchen.

pusspuss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar