söndag 14 juni 2009

konstiga sporter

Igår var en underbar kväll! Vi var hos min jobbarkompis Lisa och grillade.. De bor nere i eidfjord i ett stort gult hus med utsikt över fjorden... Så vi satt där i kvällsolen å såg på solnedgången och grillade lax och bara njöt av livet....:)

När vi grillat klart å solen gått ner gick vi in för att se på en film som hon spelat in när hon va i canada i ett år som utbytesstudent. Hon var med i ett yxhuggarlag på sitt universitet...haha kanske ni tänker å d gjorde ja med.. D hade tävlingar i att hugga itu ett vedträ snabbast på olika vis, såga av bitar av en stock, rulla en stock upp och ner för en ställning... jaa gud vat vad d tävlade i.. väldigt konstiga sporter tycker ja men tydligen finns d folk som hålle rpå med det med. Vet inte vad ja ska tänka om folk som håller på med sånt eller om jag ska tänka nåt överhuvudtaget.. e nog lättast att låta bli.

Även idag har vi sol, läste att i sverige verkar d vara bara regn regn å åter regn.. Jag har en dag kvar innan min lediga dag! Imorgon kommer d in tre stora kryssningsbåtar så då blir d nog lite fart på jobbet iaf!

Ser på vad blir d till mat med han från rederiet, moberg, mkt bra program tycker ja! Han har just gjort kräftor å västerbottenpaj.. lät mumma d!

Ja e såå sugen på ben och jerrys glass så d ska ja köpa i helsingfors nästa vecka =)

Trevlig söndagskväll på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar